Suburban Kids with Biblical Names – #4

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[album, Labrador / Border, betyg: 4]

Jag har svårt att bestämma mig för om jag tycker att Suburban Kids är bra eller anus. Men jag förstår i alla fall att jag har fattat tycke för låten “1999” när jag skruvar upp ljudet då jag hör den på P3. Förutom just “1999” så känns det mest som att SKWBN mest har lekt i studion. Gruppen som består av Johan Hedberg och Peter Gunnarsson men de låter som en hel orkester och sången är i falsk Håkan Hellström-stil. Låtarna på ep:n är väldigt olika och den enda svenska låten, “Studenter på flak” känns som en rolig och skön hyllning till svenska ungdomars livsstil. Detta är en ärlig och rolig ep men tyvärr med avsaknad av musikaliskt djup.

Av: Annlouise Dunklint

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …