Saturday , April 1 2023

Suburban Kids with Biblical Names – #4

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[album, Labrador / Border, betyg: 4]

Jag har svårt att bestämma mig för om jag tycker att Suburban Kids är bra eller anus. Men jag förstår i alla fall att jag har fattat tycke för låten “1999” när jag skruvar upp ljudet då jag hör den på P3. Förutom just “1999” så känns det mest som att SKWBN mest har lekt i studion. Gruppen som består av Johan Hedberg och Peter Gunnarsson men de låter som en hel orkester och sången är i falsk Håkan Hellström-stil. Låtarna på ep:n är väldigt olika och den enda svenska låten, “Studenter på flak” känns som en rolig och skön hyllning till svenska ungdomars livsstil. Detta är en ärlig och rolig ep men tyvärr med avsaknad av musikaliskt djup.

Av: Annlouise Dunklint

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Vogon Poetry - The Guide

Vogon Poetry – The Guide

Stor igenkänningsfaktor när Vogon Poetry nu är tillbaka med nytt material. Bandet har existerat sedan …