Wednesday , December 6 2023

Rupesh Cartel – Anchor Baby

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[album, Megahype, betyg: 7]

Rupesh Cartel har tilltalat mig sedan första gången jag hörde dem. Jag är helt fast i duons sköna electropop med sprakande ljud och vemodiga melodier. De höga förväntningarna infrias trevligt nog på nya albumet Anchor Baby. Elva tjusiga spår med mycket hög lägstanivå ger verkligen mersmak! Det märkliga är att Rupesh Cartel fortfarande är tämligen okända, trots att musiken är tillräckligt bred för att kunna tilltala nästintill vem som helst. Min enda invändning är skivans korta speltid. Fler och längre låtar vore fint nästa gång. Men eftersom min kritik knappast är värre än så, blir betyget självklart högt. Om du är ute efter en riktigt bra, elektronisk popplatta i vår, får du inte missa Anchor Baby!

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …