Little Big Adventure – The Hateful Eye

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Labrador / Border, betyg: 4]

Varje nytt släpp på Labrador brukar kännas spännande, skivbolaget har genom åren hittat flera av mina favoritband inom mjuk pop. Deras senaste kap, Little Big Adventure, tillhör dock inte Labradors bästa signingar. Bakom namnet döljer sig Magnus Sätterström och hans musik för tankarna till ett tidigt The Concretes som leker med synthar. Jag är vanligen förtjust i vek pop med elektroniska vibbar, men LBA känns ofärdigt och borde förfina sitt uttryck ett tag till. Både låtar och produktion låter skissartade och borde stå på tillväxt. Naivitet kan definitivt ha sin charm, men här känns det som om det hafsiga hantverket döljer all eventuell talang istället för att lyfta fram den.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …