Wednesday , July 24 2024

V2A – Mechanized Infantry

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[album, Biohazzard Records, betyg: 7]

Tyskbrittiska trion V2A kan snabbt beskrivas som högt tempo, smattrande elektrifierade ljud och energisk sång genom olika effekter. Som ett technofierat Funker Vogt eller brutaliserat Rotersand blir det omöjligt att lyssna på “Mechanized Infantry” utan att längta ut till klubb. Faktum är att även om jag sitter på bussen och lyssnar på skivan upplever jag det som att världen omkring mig dränks i rökmaskiners dimma och attackeras av blinkande ljus. Hela syftet med V2A är att underhålla, och det på effektivaste sättet, vilket dom lyckas mycket väl med. Att en av skivans bästa spår dessutom heter “Zero” är givetvis ett extra plus. En hyllning kanske?

Om Webbmaster

Kolla även

Lucifer’s Aid omtolkar tre låtar från Springsteens “Nebraska”

1982 släppte Bruce Springsteen det tidlösa albumet Nebraska.  Mellan den överdådiga The River-dubbeln och den …