Thursday , December 7 2023

V2A – Mechanized Infantry

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[album, Biohazzard Records, betyg: 7]

Tyskbrittiska trion V2A kan snabbt beskrivas som högt tempo, smattrande elektrifierade ljud och energisk sång genom olika effekter. Som ett technofierat Funker Vogt eller brutaliserat Rotersand blir det omöjligt att lyssna på “Mechanized Infantry” utan att längta ut till klubb. Faktum är att även om jag sitter på bussen och lyssnar på skivan upplever jag det som att världen omkring mig dränks i rökmaskiners dimma och attackeras av blinkande ljus. Hela syftet med V2A är att underhålla, och det på effektivaste sättet, vilket dom lyckas mycket väl med. Att en av skivans bästa spår dessutom heter “Zero” är givetvis ett extra plus. En hyllning kanske?

Om Webbmaster

Kolla även

Radar och Josefin Berger skapar magi i Pappa Kapsyls julsaga

Karl-Bertil Jonssons julafton, Grinchen, Tomten är far till alla barnen, Fanny och Alexander, Musses jul …