Wednesday , June 12 2024

The Libertines erbjöds miljoner

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

The Libertines har erbjudits 25 miljoner kronor för att återförenas på den brittiska festivalen Reading. Men någon comeback blir inte av enligt bandets frontfigur Pete Doherty. Till engelska tidningar säger han att det är gitarristen Carl Barat som har satt stopp för planerna.

– Carl sa “vi måste vara vänner, vi kan inte bara göra det för pengarna”. Jag sa “Okej, då är vi vänner. Vänner som åker och tjänar massa pengar”. För jag har inga pengar och jag vet att Carl heller inte har det säger Pete till engelska NME.

Men i en intervju med BBC sa Carl Barat senare att han inte vill återförenas med The Libertines, som splittrades 2004.

Nedan kan du se The Libertines framföra låten “Can't stand me now” live.

Om Webbmaster

Kolla även

Whole – “Valson”

Nu över till en intressant duo.  Whole består av Thomas Schernikau från Depeche Mode-hyllningsbandet Forced …