The Sound of Arrows skjuter upp album

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

The Sound of Arrows som just nu har en radiohit med låten “M.A.G.I.C!” har beslutat att skjuta upp releasen av sitt album “Puzzles and Wonders”. Skivan väntas istället släppas under hösten. Bandet säger i en kommentar på skivbolaget Labradors hemsida.

– Eftersom vi följer den sanna Labradortraditionen så har vi bestämt oss för att skjuta fram vårt skivsläpp. För att vara helt ärlig, vi blev faktiskt klar med albumet förra veckan och vi var inställda på att släppa det på utsatt datum. Hur som helst, vi kom på andra tankar efter att ha träffat en spåkvinna här om dagen. Hon tittade i sin kristallkula och berättade att april inte alls var en bra månad, men att september däremot skulle vara perfekt.

– Allt detta passade oss ganska bra eftersom vi precis har skrivit avtal med ett brittisk managementbolag som kommer att göra oss till det allra hetaste… Gudarna vet vad som kan hända. Men vi lovar, oavsett vad som händer, kommer vi släppa albumet tidigt i höst. För det var det som kristallkulan rådde oss till.

Här nedan kan ni se en minivideon till gruppens låt “Magic”. Vill man höra hela låtan kan man göra det här www.myspace.com/thesoundofarrows

THE SOUND OF ARROWS “M.A.G.I.C!” (Minivideo)

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …