Wednesday , October 4 2023

Tomas Halberstad – The Anger

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Euphoria Sound, betyg: 6]

Det finns definitivt intressanta drag på Tomas Halberstads debutskiva “The Anger”. Göteborgaren har tidigare sjungit i ett band som hette Punk of Country, som jag inte hört, här har han tagit hjälp av Martin Hall och Robert Olausson och spelat in tio låtar med elektronisk popmusik. Första singeln heter “Travel as I wait” och är ett skönt spår som varvar tyngd med mjukhet. Halberstads ljudbilder är elektroniska men melodierna tyder på att det finns en rejäl popkänsla i grunden. En trevlig överraskning.

Om Webbmaster

Kolla även

ATER KOMA – nygammalt material från den svenska nittiotalsduon

De av er som lyssnade på den svenska Depeche Mode-hyllningsskivan I Sometimes Wish I Was …