Tomas Halberstad – The Anger

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Euphoria Sound, betyg: 6]

Det finns definitivt intressanta drag på Tomas Halberstads debutskiva “The Anger”. Göteborgaren har tidigare sjungit i ett band som hette Punk of Country, som jag inte hört, här har han tagit hjälp av Martin Hall och Robert Olausson och spelat in tio låtar med elektronisk popmusik. Första singeln heter “Travel as I wait” och är ett skönt spår som varvar tyngd med mjukhet. Halberstads ljudbilder är elektroniska men melodierna tyder på att det finns en rejäl popkänsla i grunden. En trevlig överraskning.

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …