The Killers feat Elton John & Neil Tennant – Joseph, Better You Than Me

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[singel, Island Def Jam / Universal, betyg: 5]

Nu är det jul, och med den kommer alla de julsinglar som drabbar oss likt Gamla Testamentets gräshoppssvärmar över Egypten. The Killers har slagit sig ihop med Elton John och Neil Tennant för denna hyllning till frälsarens fader, timmermannen Josef. Glöggfryntlig som jag är kan jag möjligtvis sträcka mig så långt som till att säga att detta inte alls är det värsta jag har hört i genren “svulstig jul-powerballad med gitarrsolo”. Men den som hoppades på något i klass med “No Regrets”, som Neil Tennant gjorde tillsammans med Robbie Williams och Neil Hannon från The Divine Comedy, kommer att bli besviken.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …