Wednesday , March 22 2023

The New Heaven Dieppe – The New Heaven Dieppe

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, TNHD / Border, betyg: 6]

“Kläderna är viktigare än musiken” sa Johan Kinde en gång. Riktigt så långt sträcker sig inte duon The new heaven dieppe, däremot är deras ett projekt som består av både ett band och en klädlinje. På sång och mjuka synthar hittar vi Lizette Nordahl och bakom trummor och flera synthar sitter Andy Annerstad från Bobby och Melody Club. Kläderna sys av Andys fru Mari Miltvedt Öye. Denna EP innehåller fem softa synthlåtar som låter moderna men ändå har viss 80-talstouch. Behaglig lyssning med öppningsspåret “When I am around” som topp.

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …