Pallers – Humdrum

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Labrador / Border, betyg: 5]

Hade jag inte vetat att Pallers är ett Labradorband så hade jag ändå gissat det ganska snabbt. Duon knåpar ihop luftig, mjuk, atmosfärisk pop med lätta, elektroniska ljud. Till det kommer en försiktig sång som liksom bara flyter med i den bomullslena stämningen. Och nog låter det väl som att det är Labrador-Johan själv som frontar micken? Jag hittar en bild på bandets Myspace-sida och nog ser det ut som Herr Angergård, även om bilden är lite oklar.
Skön loungemusik, hur som helst.

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …