Saturday , July 13 2024

Palpitation – I´m Happy Now

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Hide & Seek, betyg: 7]

Ordet palpitation är en medicinsk term för överdriven medvetenhet om sin hjärtrytm. Och denna småhemliga Stockholmsduo får verkligen mitt hjärta att slå lite snabbare. Bandet, som bokats till Emmaboda, Storsjöyran som till Hultsfred denna sommar, spelar spröd indiepop med mjuka gitarrer, vackra melodier och vemodig känsla. Sex effektiva låtar att snyfta till på sängöverkastet presenteras på denna debut-EP. Jag vet inte om jag gillar eller irriteras av den tunna, hesa sången men musiken är förtjusande.

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …