Palpitation – I´m Happy Now

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Hide & Seek, betyg: 7]

Ordet palpitation är en medicinsk term för överdriven medvetenhet om sin hjärtrytm. Och denna småhemliga Stockholmsduo får verkligen mitt hjärta att slå lite snabbare. Bandet, som bokats till Emmaboda, Storsjöyran som till Hultsfred denna sommar, spelar spröd indiepop med mjuka gitarrer, vackra melodier och vemodig känsla. Sex effektiva låtar att snyfta till på sängöverkastet presenteras på denna debut-EP. Jag vet inte om jag gillar eller irriteras av den tunna, hesa sången men musiken är förtjusande.

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …