Thursday , September 28 2023

Far & Son – Panik

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Hybris / Border, betyg: 3]

Det enklaste är att helt enkelt att citera låten: “Jag får panik” när jag hör Far & Son”. Jag kan tycka att det är intressant på sättet som man kombinerar hip hop-rap med ett elektroniskt dansgolvskomp, det är förmodligen nåt vi kommer att höra mer av framöver. Men det blir inte automatiskt bättre av att man slår ihop två olika genres, särskilt inte när man har en så usel refräng. Men just det knäppa “pani-i-i-i-i-i-k” i refrängen gör att det förmodligen blir en superhit. Inte minst inser jag när jag sedan hör remixarna att det här är nåt som kidsen kommer att dansa sig svettiga till. Panik var ordet.

Om Webbmaster

Kolla även

The Mobile Homes, 2023

The Mobile Homes släpper sitt åttonde album – TRISTESSE!

2021 släpptes det hyllade albumet Trigger efter ett längre uppehåll. Nu följer bandet upp med en av …