Loveman – Maybe You Need To Be Offended

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Hard Soul Experience, betyg: 3]

Jag har sett Stockholmsbandet Loveman några gånger live och tyckt att det har svängt friskt. På denna trespårs-cd har man försökt att trycka in all den energi och det röj som utmärker konserterna. Här finns snabba trummor, blås, gungande bas och ett vildsint driv. Musiken studsar och bökar, men där man live kan luras att ryckas med av energin är det svårare att falla för Loveman på skiva. När man sitter hemma i lugn och ro i soffan hör man nämligen bandets stora brist – dom har inga låtar som håller.

Om Webbmaster

Kolla även

The band HEALTH

HEALTH rekryterar Lauren Mayberry från CHVRCHES för ny version av “ASHAMED”

HEALTH har släppt ännu en spännande remix, denna gång av “ASHAMED”, en av höjdpunkterna från …