Thursday , April 18 2024

Capetown – Mr. Telephone

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Pope / Playground, betyg: 4]

Musiken känns mest som ett soft, svängigt hip hopbeat, ändå får den nog kallas för pop. Visserligen slick, jazzig och cleant producerad, men ändå pop. Här ger oss Stockholmsbandet tre versioner av låten “Mr. Telephone”. Den har ett skönt, moget gung men känns ändå väl anonym för att vara ett singelval. Det går inte att komma ifrån att halvsegt tempo, avsaknad av dramatik i uppbyggnaden och viss enformighet knappast är en kombination som kommer att leda till många radiospelningar. Hemma i lägenheten funkar den bättre, utan att man direkt sätter den på återuppringning.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …