Annika – Without Pride

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Reco Music, betyg: 3]

Annika Isaksson är ännu en svensk artist som har börjat som gatumusikant och nu kommer första singeln från debutalbumet med samma namn. En försiktig gitarr startar, den mjuka sången kommer in och musiken börjar byggas upp. Trummorna anländer och lalala-refrängen kickar in. Och sen är det slut. Det känns som att låten tar slut innan den riktigt börjat, allt känns bara som ett långt intro. Trots att “Without Pride” är 3.31 sitter jag bara förvånad när den är slut och undrar vad som hände med andra halvan av låten.

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …