Wednesday , March 29 2023

Kidbrother – Wait For the Light

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, RMI / Dead Frog, betyg: 4]

Jag har suttit i juryn för olika lokalbandstävlingar och dessutom skrivit om några för en dagstidning. Det här skulle kunna vara soundtracket till en av dem. Inte för att musiken är särskilt dålig men för att den känns intetsägande och uddlös. Dessutom befinner sig Kidbrother i den där typiska lokalbandsgenren där man spelar någon slags svårdefinierbar rock som är både pop, hårdrock, AOR, ja allting och ingenting på en gång. Jag vet liksom inte vad jag ska ha musiken till. Ska ändå inte hacka för mycket på Kidbrother, en låt som “For One Last Time” är faktiskt riktigt medryckande och bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …