Elderidge – Abandoned Dreams

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[ep, Core Productions, betyg: 7]

Trion Elderidge debuterar med EP’n “Abandoned Dreams”, och det är en debut som ger rejält med mersmak. På skivans fem spår lyckas Elderidge smälta samman det bästa från Keane, Eskju Divine och Kent vilket leder fram till melodiös poprock som ibland gränsar till det symfoniska. Med ett rejält promotionmaskineri i ryggen hade Elderidge redan idag varit världsberömda i Sverige, men nu har inte trion något majorbolag bakom sig som pumpar in reklampengar. Jag håller istället tummarna för att Elderidge lyckas nå ut via nätet och den vägen kan ta sig in i folkhemmet.

www.myspace.com/elderidge

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …