Nina Natri – Destroyer

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[singel, Lover United Records, betyg: 7]

Nina Natri är tillbaka. Men har vi väntat? Nej, inte jag i alla fall. Fidget var indiebandet där Nina gjorde de få hitarna till ännu bättre låtar och trots att det svängde så har jag inte längtat efter mera. Men så kommer Destroyer och jag dansar genom regnet och längtar tills höstens dansgolv får servera de dansanta beaten. Ninas röst är speciell. Inte alls slipad. Men ändå en diamant som sätter en fantastisk prägel på de simpla beaten som vi dansglada människor älskar att fylla dansgolven till. Nu återstår det att se om det är en one hit wonder eller om höstens album kommer att leverera flera hits. Och nu väntar jag faktiskt på mera.

Text: Ewa Persson

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …