Pulpa – My Echo

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[singel, Lefty Records, betyg: 5]

Pulpa gör discobetonad syntpop för dansgolvet. De ligger alltså närmare exempelvis Juvelen än Depeche Mode. Det finns egentligen inte mycket att säga. Är låtarna bra? Ja. Skulle de fungera på dansgolvet på studentnationen? Ja. Min enda invändning är att det skulle vara så skönt att få höra en svensk syntpopgrupp som sjunger på engelska utan att det hörs att sångaren är svensk. Men det är kanske för mycket begärt. Och Pulpa är långt ifrån de värsta syndarna på den punkten.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …