Thursday , September 29 2022

Pulpa – My Echo

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Hans-Olof Svensson)

[singel, Lefty Records, betyg: 5]

Pulpa gör discobetonad syntpop för dansgolvet. De ligger alltså närmare exempelvis Juvelen än Depeche Mode. Det finns egentligen inte mycket att säga. Är låtarna bra? Ja. Skulle de fungera på dansgolvet på studentnationen? Ja. Min enda invändning är att det skulle vara så skönt att få höra en svensk syntpopgrupp som sjunger på engelska utan att det hörs att sångaren är svensk. Men det är kanske för mycket begärt. Och Pulpa är långt ifrån de värsta syndarna på den punkten.

Om Webbmaster

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …