Monday , September 26 2022

Jay-Jay Johanson ger ut bok

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I dagarna släpps svenske Jay-Jay Johansons första bok “Autopsy, The Complete Lyrics of Jay-Jay Johanson” via vulkan.se. Boken innehåller precis som titeln antyder Jay-Jays texter från debutskivan “Whiskey” 1996 till kommande skivan “Self-Portrait”. Även samarbeten (The Knife – “Marble House” m.fl.), filmmusik och andra texter Johanson skrivit finns med. Autopsy är illustrerad med privata bilder och handskrivna texter och noter.

Köp boken här: www.vulkan.se

Jay-Jay Johansons hemsida: www.jay-jayjohanson.com

Om Webbmaster

Kolla även

6122 – hyllningsskiva till Andrew Fletcher med många stora namn

Sista veckan i maj nåddes vi av det tråkiga beskedet att en av Depeche Modes …