Wednesday , March 29 2023

Jay-Jay Johanson ger ut bok

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I dagarna släpps svenske Jay-Jay Johansons första bok “Autopsy, The Complete Lyrics of Jay-Jay Johanson” via vulkan.se. Boken innehåller precis som titeln antyder Jay-Jays texter från debutskivan “Whiskey” 1996 till kommande skivan “Self-Portrait”. Även samarbeten (The Knife – “Marble House” m.fl.), filmmusik och andra texter Johanson skrivit finns med. Autopsy är illustrerad med privata bilder och handskrivna texter och noter.

Köp boken här: www.vulkan.se

Jay-Jay Johansons hemsida: www.jay-jayjohanson.com

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Kjellvander Tonbruket - Fossils

KjellvanderTonbruket – Fossils

KjellvanderTonbrukets förra album, Doom Country, var en grym platta, tung och lätt att falla pladask …