Mikael Malmborg – Through the soil

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Egen Produktion, betyg: 4]

Gillar med gitarr finns det hur många som helst. Mikael Malmborg är en av dom. Han kommer från Jönköping och debuterar här med en tio låtar lång skiva där texterna är på engelska och musiken mestadels framförs på gitarr. Han sjunger mjukt och musiken har tydliga folkinfluenser. Men det är lite för odramatiskt och soft för att attrahera vare sig min hjärna eller pelvis. Kanske skulle han även lämnat över produktionen till nån annan, det låter lite demo. Å andra sidan är det inte musik som stör heller, utan funkar rätt bra som stämningssättare när man vattnar blommorna.

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …