Thursday , July 18 2024

Ny klubb i Malmö, nu på torsdag!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Visst är det lite spännande och kul när det händer grejer? Och det är ju inte varje dag det öppnar en ny electro/synthklubb direkt. Den här gör dessutom redan från start anspråk på att vara “Malmös hetaste” dito. Namnet är alltså Something To Do, och den något hemlighetsfulla pressreleasen avslöjar inte så mycket mer än så, i alla fall inte om bakgrunden till det hela.

Däremot avslöjas att premiären kommer vara nu på torsdag, 27 mars. Två DJs kommer spela gamla och nya klassiker, men framför allt kommer såväl F.T.T. som Sista Mannen På Jorden att stå på scen! SMPJ är som bekant ett av syntsveriges vassaste liveband, så det finns ju ingen som helst anledning att stanna hemma. Man kan dessutom tydligen såväl njuta av musiken som äta hamburgare och dricka dryck och inträdet är ynkliga 60 pix. Det hela sker på Generalsgatan 1 i Malmö.

“Hosted by F.T.T.” står det förresten sist. Jag börjar nog bli gammal, för detta säger mig absolut ingenting. Vanligtvis så hjälpsamma Google föreslår “Farsta TandvårdsTeam”, men jag är tveksam… (kolla länkarna till höger, jag hittade en som nog stämmer lite bättre)

Om Webbmaster

Kolla även

Den där killen – “Helgmusik”

Helgen är på intågande, sommaren har precis startat, solen skiner och alla är glada. Vad kan …