Sad Day For Puppets – Just like a ghost

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Ha Ha Fonogram, betyg: 7]

När de deprimerade kidsen vill ha något annat än Radio Dept, Last Days of April och alla dom där tunna wimppopbanden som ingen lyssnat på sedan Benno-tiden att deppa till på sängöverkasten är det Sad day for puppets de ska ladda hem. Här finns nämligen gitarrmattor, dist, rundgång, söta melodier, mjuk sång och lite lagom svärta. Ganska förtjusande om jag får säga mitt. SDFP bildades utanför Stockholm för två år sedan och detta är kvartettens första skivsläpp. Förhoppningsvis blir det många till.

Om Webbmaster

Kolla även

In Atlas – Where the Wildflowers Grow

Vad sägs om smart och modern elektronisk pop med vissa influenser från Dubstar och Zola …