Jubileumsgala för Popstad Eskilstuna

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Eskilstuna blev 1998 utsedd till årets PopStad av Sveriges radio P3, en utmärkelse som betydde mycket för det lokala musiklivet i staden. Det har nu gått 10-år och nu ska det firas med en stor fest. Under Popstadskvällen 1998 sedan spelade Yvonne, Kent, Superswirls, Mol, Polythene och många fler. Nu 10-år senare så är många av artisterna fortfarande aktiva, dock under nya konstellationer. Några av dessa spelar på torsdag.

På jubileet uppträder femton grupper på tre scener: Memento Mori, Le Mans, Soviac, David Lindh & Out of Control, The Domus, Adam Heldring band, Dave, Jocke Combo, Operation Nothing, Dirty Hearts, Jettie, Horror Horror, Tikkle Me, Permoritz Band m.fl.

DJs under kvällen kommer HENRIC DE LA COUR (ex Yvonne och numera Strip Music), HARRY MÄNTY ( ex Kent) och JOCKE MOL.

PopStadsfesten går av stapeln på Lotus Lounge i Eskilstuna
Skärtorsdagen 20 mars.
Tre scener, tre dansgolv, fem barer
Arr: Raw & Studiefrämjandet.

Förköp på www.ticnet.se
Biljetterna kostar 120 kr.
Ålder 18 år.

Mer information finns här: www.rawbar.se

Om Webbmaster

Kolla även

PINEAPPLE THE PROJECT släpper nya EP:n “Frequency”

Nu över till Helsingborgsbaserade Stefan Wig, alias PINEAPPLE THE PROJECT, som hittat en egen nisch genom …