Monday , September 25 2023

Moto Boy – Moto Boy

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gästskribent )

[album, Songs I wish I had written, betyg: 10]

Åh! Allt de sagt och skrivit om Moto Boy är sant. Han har gjort en hel skiva fylld med alldeles perfekta låtar, perfekta in i minsta viskning. Ååååh! Lyssna bara på Beat Heart. Eller I miss you baby. Smart, hjärtskärande och oupphörligen fängslande. Bättre än så här blir det inte just nu. Kanske aldrig. Den som kan motstå denna musik måtte vara död. Vore jag inte redan lyckligt gift skulle jag följa honom land och rike kring. Mon Dieu!

Recenserad av Susanna Arolin

Om Webbmaster

Kolla även

The Lemon Clocks - Abre Los Ojos

The Lemon Clocks – Abre Los Ojos

Psykedeliska pop- och garagebandet The Lemon Clocks har gjort fler plattor än man kan tro, …