Tuesday , April 16 2024

The CNK – L´ Hymne À La Joie

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[album, Season Of Mist, betyg: 8]

Smaken är som baken och det kommer finnas de som sågar The CNK jäms fotknölarna, kallar dem pretentiösa och kanske även fascistiska med tanke på gruppens uniformerade, dekadenta visuella framtoning. Men jag har svårt att värja mig från denna orkestrala, bombastiska, hårda och rockiga hybrid av Wagner, Laibach och Deathstars. Bandet som består av medlemmar från Anorexia Nervosa, Tamtrum och Metastazis gav ut sitt debutalbum Ultraviolence

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …