Los Sin Nombre – Another Dark Place Of Hate

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Demo, betyg: 5]

Another Dark Place Of Hate är Los Sin Nombres femte demo, liksom sin titel en aggressiv skapelse, bestående av tre låtar. Musiken är molligt melodiös och massivt energisk, om än inte nyskapande och inspelningen liksom framförandet är proffsigt. Pär Palm skriker fram texterna så man tror att lungorna ska paja på karln och visst låter det som att Los Sin Nombre ligger i startgroparna för att ta steget ifrån demostadiet till skivbolagens charmiga kontor. Frågan är bara om dess direktörer tycker att detta är tillräckligt utmärkande för att lansera?
Tyngden, ursinnet och drivet finns här, men jag har lite svårt att hitta det där extra som får hjärtat att slå dubbelslag och inte flimrar det för ögonen heller. Å andra sidan är många band med skivkontrakt på det torra sämre än vad de här svenska metalcore-manglarna är, så nog borde de få chansen på en fullängdare åtminstone. Det märks att bandet jobbar hårt på att skapa händelserika låtar, vilket är ett plus, men personligen vill jag även ha starkare melodier än vad som åstadkommits här. Bäst är i alla fall mångbottnade “Resign life”. “Dead (walk with me” och “Hate work project” är inte heller dåliga spår, men som sagt: de når inte riktigt fram trots allt. Det här är dock ett band med stor potential, det ska man ha klart för sig.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …