Justin Nozuka – Holly

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Coalition Entertainment, betyg: 6]

Justin Nozuka låter som en klassisk gitarrkille. Han spelar halvakustiska gitarrlåtar med halvbluesig känsla och sjunger med halvhes röst. Det låter ganska skapligt faktiskt, med bra sång, snyggt gitarrspel och mycket känsla, även om det inte är det mest spännande jag har hört. Mer av nåt skönt man har på i bakgrunden medans man väntar på att grillkolen ska få rätt askgråa färg.
Men så läser jag att kanadensaren endast är 18 år och då blir skivan ännu mer imponerande med sin blandning av pop, soul och klassisk gitarr. Jag har faktiskt hört få debutskivor från någon så ung som låter så mogen och färdig som artist. Låt vara att musiken inte är den mest spännande, men jag kan ändå inte låta bli att imponeras.

Om Webbmaster

Kolla även

The band HEALTH

HEALTH rekryterar Lauren Mayberry från CHVRCHES för ny version av “ASHAMED”

HEALTH har släppt ännu en spännande remix, denna gång av “ASHAMED”, en av höjdpunkterna från …