Familjen får sponsring värd 1 miljon

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Electroartisten Familjen (Johan T Karlsson) har vunnit Duracells musikprojekt Ramp Music. Första pris är marknadsföring till ett värde av 1 miljon kronor. Ramp Music är ett helt nytt sponsorprogram som Duracell står bakom. Genom projektet vill Duracell hjälpa nya svenska musiktalanger att slå igenom.

– Det känns jättekul att ha vunnit Ramp Music. Det är ju helt sjukt mycket pengar – jag är helt överlycklig!” säger Johan T Karlsson i Familjen.

Ramp Music är ett av de största enskilda kulturbidragen i Sverige. Bakgrunden till satsningen är en omfattande nordisk undersökning som Duracell utförde tidigare i år. Av undersökningen framgick det att den största utmaningen för nya band inte längre är att få ett skivkontrakt, utan att få den marknadsföring som krävs. Några av Sveriges främsta musikexperter nominerade tre av de mest lovande banden i Sverige idag. Därefter har röstning skett på hemsidan www.rampmusic.se

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …