Saturday , October 1 2022

Boat Club – Caught The Breeze

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[ep, Luxxury, betyg: 8]

Längtar du till sommaren? Till heta stränder och varma vatten? Till lata dagar i solen, utan andra hänsyn än att njuta av värmen? I så fall är Boat Club’s magnifika lilla ep precis det du behöver för att stå ut. Duons musik lockar fram dom allra skönaste beachbilderna och förmedlar känslan av maximal slacking, vilket känns enormt uppiggande när mörkret utanför fönstret kryper allt närmre.

Boat Club, med ursprung i Göteborg, är närbesläktade med Sambassadeur och The Tough Alliance, men viss släktskap finns även med Vapnet och Johan Angergårds olika projekt. Gillar du någon av dessa bör du definitivt lyssna på “Caught The Breeze”. Gillar du fler än två är det bara att införskaffa. Sommar och sol har aldrig låtit bättre på skiva.

Om Webbmaster

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate samarbetar med Richard Oakes från Suede

På nya singeln med svensk/skotska Unify Separate gästar ingen mindre än Richard Oakes från Suede. …