The Fine Arts Showcase – Modern Love

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Adrian Recordings, betyg: 8]

The Rough Bunnies är en Malmöduo som består av kusinerna Anna och Frida Vermina och har gjort sig ett litet namn inom den svenska lo-fi-scenen men knappast är kända utanför denna krets. Du behöver alltså inte skämmas om du inte känner till dom.
Jag tror inte Gustav Kjellvander håller med, han har nämligen gjort en hel coverskiva på gruppen. Och den låter helt okej. Allra bäst låter “Modern love”, som nu släpps som andra singel från plattan.
Redan i original är låten bra, men Kjellvander tillför extra kraft och tyngd och lyfter den upp till samma höjder som “Chemical girl” och “Mock Ivory”. Det blir en trio låtar som är mina absoluta favoriter, inte bara bland Gustav Kjellvanders sånger utan överhuvudtaget.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …