James Blunt – 1973

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[singel, Warner, betyg: 4]

Visst var 2005 års låt “You´re beautiful” en okej radioballad, men jag svårt att förstå vad det är hos engelsmannen James Blunt som gjort att han förtjänat alla miljoner sålda skivor, topplisteettor och utmärkelser.
Nya singeln “1973” är ytterligare en halvsmörig, halvlångsam myspyslåt som förmodligen kommer att spelas nonstop i reklamradion utan att vi knappt märker det. För det finns inget som sticker ut och hugger tag, bara välproducerad pianobarsmusik som ingen hade saknat om den inte givits ut.

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …