Saturday , April 20 2024

Påverka ZEROs topplista och radio

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Zero har tillsammans med musiksiten www.last.fm byggt upp en grupp för ZEROs läsare. Vår radiokanal spelar musik från de grupper vi skriver om i tidningen samt annan musik vi vill tipsa om. Genom att bli medlem i gruppen påverkar du såväl Zeros topplista som radiostation genom den musik du lyssnar på i din dator. Vilket i sin tur leder till att du även är med och påverkar innehållet i tidningen. Så bli medlem i Zero på last.fm idag och börja scrobbla musik till listan.

Medlem blir du som har last.fm konto här: ZERO Last.fm

Radion kan du lyssna på via vår last.fmsida eller klicka på Last.fm-radion längst ner bland annonserna. Klicka längst ner till höger på bannern så öppnar sig spelaren i ett eget fönster och du kan surfa vidare på siten och samtidigt lyssna på musiken.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …