Påverka ZEROs topplista och radio

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Zero har tillsammans med musiksiten www.last.fm byggt upp en grupp för ZEROs läsare. Vår radiokanal spelar musik från de grupper vi skriver om i tidningen samt annan musik vi vill tipsa om. Genom att bli medlem i gruppen påverkar du såväl Zeros topplista som radiostation genom den musik du lyssnar på i din dator. Vilket i sin tur leder till att du även är med och påverkar innehållet i tidningen. Så bli medlem i Zero på last.fm idag och börja scrobbla musik till listan.

Medlem blir du som har last.fm konto här: ZERO Last.fm

Radion kan du lyssna på via vår last.fmsida eller klicka på Last.fm-radion längst ner bland annonserna. Klicka längst ner till höger på bannern så öppnar sig spelaren i ett eget fönster och du kan surfa vidare på siten och samtidigt lyssna på musiken.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Ella Guru - No Strings Attached

Ella Guru – No Strings Attached

Ep:n No Strings Attached innehåller fyra spår, varav titelspåret finns i två versioner. Bakom namnet …