Saturday , October 1 2022

Michigan tillbaka med ny singel

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter debuten Graceful and In Sin 2002 och uppföljaren Ultimate Sky några år senare är Motalatrion Michigan tillbaka. Den 24 augusti släpper gruppen singeln “The Nomad”, förstasingeln från kommande albumet “Pulse of Pain” (november).

I höst ger sig gruppen ut på turné. Datum i Sveirge är ännu inte spikade men i Tyskland åker gruppen som förband åt poplegenderna De/Vision. Turnén börjar den 22 september i Erfurt och avslutas den 10 oktober i Berlin, och då har Michigan hunnit passera Polen på sin resa.

“The Nomad” släpps den 24 augusti i Skandinavien (Memento Materia/Border), Tyskland (Infacted) samt USA (A Different Drum). Du kan redan nu provlyssna på “The Nomad” på gruppens MySpacesida www.myspace.com/michiganmusik

Om Webbmaster

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate samarbetar med Richard Oakes från Suede

På nya singeln med svensk/skotska Unify Separate gästar ingen mindre än Richard Oakes från Suede. …