Tuesday , March 21 2023

Pello Revolvers – Hasse K EP

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[ep, Lompis Records, betyg: 4]

Svensk kvartett som funnits sedan 2000 och leds av Hans-Erik Kangasharju. Musiken kan beskrivas som…tja, folkmusik med pop- och countryinslag kanske?
Fem låtar bjuds lyssnaren på på denna EP. Standarden är jämn och det låter inte helt oävet, ändå är det något som gör att jag inte fastnar. Är det för profillöst? Retar jag mig på den lite gnälliga sången? Är jag allergisk mot allt vad folkton heter just nu? Jag vet inte, jag vet bara att jag inte går igång.

Om Webbmaster

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …