Saturday , April 1 2023

Rupesh Cartel – Hide Like This

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Gustaf Molin)

[singel, Megahype, betyg: 8]

Viktor och Daniel är mina nya hjältar. Så enkelt är det bara.
Rupesh Cartels nya dubbelplatta The Disco And The What Not är bland det bästa som gjorts i Sverige på flera år och “Hide Like This” är den nya singeln ifrån denna dunderplatta som når upp till Covenants höjder.
Fyra olika versioner av “Hide Like This” och den nya låten “Ignition Lock” är det man får på denna singel och jag finner mig själv sitta med ett stort leende genom hela plattan. Remixarna är dunderbra rakt igenom och det nya spåret är väldigt trevligt.
Det finns en glädje med Rupesh Cartel som jag inte sett hos så många andra grupper. Jag vill bara ha mer och mer.
Klubbremixen slår allt just nu med sina starka beats, skeva syntar och kaxiga sång.
Jag älskar detta.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Vogon Poetry - The Guide

Vogon Poetry – The Guide

Stor igenkänningsfaktor när Vogon Poetry nu är tillbaka med nytt material. Bandet har existerat sedan …