Thursday , June 20 2024

Singstar Pop Hits – Playstation 2

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Andreas Wiss)

[spel, Sony / Nordisk Film, betyg: 3]

Singstar-tilläggen ploppar ut i allt högre takt och har för många sedan länge varit synonymt med den ultimata förfestunderhållningen. Pop Hits är den andra expansionen med pop-epitet och även denna gång inte särskilt kul. Britney Spears Singstar-debuterar med sin genombrottshit “Baby One More Time” tillsammans med andra ungdomliga favoriter som Evanesence, My Chemical Romance, Fall Out Boy och Basshunter. Detta varvas med förvirrande artistval som Ace of Base, All Saints, Eagle Eye Cherry och Tityo. Denna gång blir det inte särskilt mycket roligare än Scissor Sisters “I Don’t Feel Like Dancing”, en höjdpunkt som inte känns riktigt värd att hurra för. Det känns snarare mer motiverat att vänta på kommande tilläggen Rock Ballads och 90s samt den feta Playstation 3-premiären mot slutet av sommaren.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …