Saturday , October 1 2022

Killer Chaps – Dance With Her

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Adore Music, betyg: 7]

Trevlig liten poplåt från Killer Chaps här. Som vanligt säger en enda låt väldigt lite om ett band, men uppenbarligen är en fullängdare på väg och den lär säga desto mer. Hur som helst består Killer Chaps av fem grabbar från Borås och Göteborg, de upptäcktes via Myspace och har en låt med på en samlingsskiva som klädmärket LEVI´S givit ut.
Dance With Her har en tilltalande refräng och ett bra driv i verserna. För övrigt händer inte så mycket i låten på de lite över två minuter som den pågår, men kan Killer Chaps leverera fler såna här små pärlor så kan fullängdaren mycket väl bli en underhållande bekantskap. Det här är kanske ingen musik med extremt lång livslängd, men man blir åtminstone på gott humör för stunden av att höra den.

Om Webbmaster

Kolla även

Unify Separate, 2022

Unify Separate samarbetar med Richard Oakes från Suede

På nya singeln med svensk/skotska Unify Separate gästar ingen mindre än Richard Oakes från Suede. …