Wednesday , February 21 2024

Peace & Love utsålt!

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Festivalen i Borlänge centrum har slagit nytt rekord och kommer att sälja slut för fjärde året i rad. 2006 sattes nytt publikrekord med 15 000 besökare per dag. Det rekordet är nu slaget innan festivalen ens har börjat.

Alla 3-dagars festivalpass har sålt slut. Likaså lördagsbiljetter samt 2 dagars (fredag-lördag). Festivalsugna biljett-törstare kan trösta sig med att enstaka 1-dagsbiljetter till torsdag och fredag fortfarande finns kvar.

Inga fler biljetter släpps
Inga fler biljetter eller festivalpass kommer släppas då Peace & Love har växt från 10 000 besökare/dag till 20 000 besökare/dag på endast två år. För att kunna garantera hög säkerhet och otroligt nöjda festivalbesökare så har vi dragit gränsen här.
Inga fler biljetter kommer att släppas, varken på internet, turistbyrån eller på plats i entrén.

Bandutlämning
För att undvika stora köer under festivaldagarna rekommenderar vi att så många som möjligt byter in sina festivalpass mot band innan festivalen börjat. Detta kan man göra inne på Quality Hotel Galaxen (arkaden) i Borlänge
Måndag 25:e juni: 09:00 – 17:00
Tisdag 26:e juni: 11:00 – 22 :00
Onsdag 27:e juni: 11:00 – 22:00
Torsdag 28:e juni: 11:00 – 18:00

På Peace & Love spelar Iggy & the Stooges och Alice Cooper, Damien Rice och The Waterboys, The Ark, Thomas Di Leva, Mando Diao och Marit Bergman samt över 100 andra akter.
Förutom musik blir det även debatter, workshops och föreläsningar. Detta sker under temadagarna som startar tisdag den 26:e juni.

Om Webbmaster

Kolla även

Agent Blå – “Rain To You”

Agent Blå från Göteborg har inte bara ett snyggt bandnamn och den perfekta indielooken, utan …