Mobile Homes har återvänt till studion

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Mobile Homes arbetar nu på en ny skiva som produceras av Sami Sirviö (Kent) och mixas av bla Andreas Tilliander. Första singeln blir “Close” som är en resa tillbaka till tiden då vinylsinglarna “Feeling better” och “Let This Be Forever” var gruppens starkaste låtar.

När singeln eller skivan släpps är ännu oklart men vill man höra hur det låter live kan man bege sig till Debaser Medis i Stockholm den 7 juli. Där gruppen spelar live. Samma kväll står även Wolfgang Flür (Fd Kraftwerk) och Andreas Tillander på scen.

Om Webbmaster

Kolla även

Raimond Dagfjäll – norrländsk indiemelankoli på debutalbumet

Norrländske Raimond Dagfjäll har inte bara ett poetiskt klingande namn, utan har dessutom gjort ett …