Thursday , April 18 2024

Mobile Homes har återvänt till studion

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Mobile Homes arbetar nu på en ny skiva som produceras av Sami Sirviö (Kent) och mixas av bla Andreas Tilliander. Första singeln blir “Close” som är en resa tillbaka till tiden då vinylsinglarna “Feeling better” och “Let This Be Forever” var gruppens starkaste låtar.

När singeln eller skivan släpps är ännu oklart men vill man höra hur det låter live kan man bege sig till Debaser Medis i Stockholm den 7 juli. Där gruppen spelar live. Samma kväll står även Wolfgang Flür (Fd Kraftwerk) och Andreas Tillander på scen.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …