Tuesday , April 23 2024

Babyshambles ställer in Sverigespelning

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Pete Doherty och bandet är i mitt inne i inspelningen av sitt nästkommande album. Inspelningarna har dragit ut på tiden så bandet kommer inte att lämna studion innan allt är klart meddelar arrangörerna av Peace and Love.

– Otroligt tråkigt, då vi vet att många fans hade sett fram emot deras spelning. Det var en risk att boka dem, nu får vi se till att de kommer näst år istället kommenterar Jesper Heed, bokningsansvarig på Peace & Love.
Samtidigt presenterar festivalen några nya akter.

Klara för Peace and Love är nu Sugarplum Fairy, Elias & the Wizzkids, The Tough Alliance. Dessutom kommer Hanoi Rocks, likt Patti Smith förra året, göra ett extra framträdande utanför festivalen. Det blir då ett unikt akustiskt framträdande.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: Skraeckoedlan - The Vermillion Sky

Skraeckoedlan – The Vermillion Sky

Skraeckoedlan bildades 2009 i Norrköping och har sedan dess gett ut en liveplatta, fyra studioalbum …