Alla goda ting är tre

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Duvander)

Helgen blir fullsmockad för entusiastiska syntfans i Malmö.

Nu på fredag är det dags för Klubb Neon att ställa till med stor 80-talsfest på Deep igen. 80-tal för hela slanten, pop och synt till punk och hårdrock, från midnatt tills morgonsolen aggressivt möter sena hemvändare vid 05. Karaoke och två dansgolv, som vanligt utlovas också. Extra bonus är att allas vår hjälte och syntnestor Eddie Bengtsson kommer servera neonskimrande favorithits från perioden!

Man kan dock infinna sig på Deep redan tidigare på kvällen, då det blir Karmanjaka med både Sista Mannen På Jorden och The Headlines på scen. Båda banden har släppt nya album och är rejält spelsugna. Fullt ös kan vi tro. 80 pix i inträde, och då får man bevista bägge arrangemangen. Första bandet på scen redan 22, inga förfester i ultrarapid alltså.

Sov ut rejält under lördagen, för redan på kvällen blir det sedan Vogon Variety. Där blir temat “A Night Of Uniformed Sin”. Ta på dig uniformen eller de mest moraliskt förkastliga kläder du har och gör dina likar sällskap! “Batallion värmer i dj-båset och belönar även de 50 första besökarna med en audiell hedersutmärkelse.”

Vogon håller till på Club Indigo som vanligt. Kravlistan är, förutom medlemskap, 18 års ålder, att man hostar upp tre selmor i inträde samt klär sig i vårdad klädsel – synth, goth, fetisch.

Passa sedan på att avsluta helgen på favvostället KB, när Neostalgia, Karamanjaka och KB presenterar The Crüxshadows (US) live på scen. Bandets senaste singel Sophia gick direkt in på förstaplats på Billboards Hot Dance Singles Sales Chart och petade därmed ner Beyoncé från tronen. En sådan merit måste ni självklart sponsra med er närvaro på söndag. Missa inte bandets första spelning i södra Sverige! Förband blir lokala hjältarna Quelles Paroles.

När: 13/5, kl. 20-24.
På scen: kl. 21:00.
Åldersgräns: 13 år.

Biljett kan köpas från Ticnet (www.ticnet.se) eller ATG-ombud för 160:-
Eller på Karmanjaka, Neon eller Vogon för 120:-

Om Webbmaster

Kolla även

Melotron – Sverigeaktuella tyskar med nytt album på gång

De har en tjugofemårig karriär bakom sig och har nått beundransvärda framgångar med sin melodiösa …