Wednesday , November 29 2023

Moby – Go – The very best of Moby Remixed

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[samling, Mute / EMI, betyg: 6]

Alla som redan kan sina Moby-remixer vet att det kan variera mellan himmel och helvete (dvs Voodoo Child respektive DJ Tiësto) och att det finns ungefär hur många som helst. Så att klämma in hela hans karriär på en skiva är i bästa fall vanskligt. Tursamt nog är detta dock sammanställt med såväl hjärta som hjärna. Till och med lätt slitna namn som Armand Van Helden och Rollo/Sister Bliss levererar helt okej mixar. Bäst i klassen är dock, som vanligt, Benny Benassi som får gå hårt åt “Beautiful”. Våra skandinaviska vänner Steve Angello och Anders Trentemøller gör också bra ifrån sig. Det är kanske inte de allra mest experimentella versionerna som får vara med, men här finns något för varje ambitiös festfixare eller aspirerande DJ.

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …