Wednesday , June 19 2024

Sara Berg – When I Was A Young Child I Used To Feel Pleasure From Playing With Others

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[album, Gaymonkey Records, betyg: 7]

När Sara Bergs nya album är som bäst är det höjdpunkten i hennes karriär hittills. Refrängerna är påtagligare än tidigare, melodierna snyggare och låtarna har ett bättre flyt än någonsin. Lyssna bara på läckra “Crawl Back From Under” eller “Young Child”. En artpop-känsla är ständigt närvarande, ungefär som när Laurie Anderson är som mest lättillgänglig. Temat på den här cd´n är värdighet och Sara Berg är definitivt värd din uppmärksamhet, trots några tjatiga och mindre lyckade kompositioner. I det stora hela är cd´n med den onödigt långa albumtiteln en ytterst lyckad uppföljare till Say Hello To The Naked Lady, som kom 2004. Sara sjunger utmärkt och produktionen är varm och välkomnande.

Om Webbmaster

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …