Thursday , February 22 2024

Godlike – Lovisa’s song

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jörgen Malmqvist)

[singel, Electric Fantastic Sound, betyg: 7]

Godlike består av Christopher Panov, som står för sången, och Pär Halje som står för programmeringen. Bandets första singel heter “Lovisa´s Song” och det är en riktig smakstart. Låten är en lågmäld elektronisk ballad av mycket hög kvalitet med ljuva melodier och en refräng som sitter med en gång. “Lovisa´s song” finns även med i en extended version och där känns det som att man hittat rätt form för låten, radioversionens tre minuter känns alldeles för kort för en så stark låt. Med på singeln finns också “Stalker”, en något tyngre och snabbare låt. “Stalker” känns som ett perfekt komplement till “Lovisa´s song” och tillsammans bildar de en riktigt stark debut som ger mersmak av Godlike.

Om Webbmaster

Kolla även

En man spelar på en gitarr

Bästa Ballader Genom Tiderna

Vi har alla haft de där ögonblicken –  helt förlorade i en ballad som strömmar …