Tuesday , January 31 2023

Amarillo Star – Amarillo Star

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Frans Jahnstedt)

[album, Zagadich records, betyg: 4]

Ett svensk band som tycks ha vuxit upp på The Cure och New Order. Det borde minst sagt vara något för mig. Men, nej, här händer inte mycket. Visst finns här både gitarriff och melodier som påminner om föregångarna. Framförallt slingan i “John, Elvis & me”, vilken också är en riktigt känslig, mörk poplåt. Tyvärr är det också den enda låt som riktigt tänder till. Annars så hamnar man i ett fack av halvdeppig tristess som visserligen kan tyckas vara ok men som inte har betytt ett skit när man väl lagt ifrån sig skivan.

Om Webbmaster

Kolla även

CATBEAR – “I Choose Love”

Londonduon CATBEAR, alias Zoe Konez och Sarah Smith, har både kallats “the hottest new indie girl …