Saturday , April 20 2024

Jennie Tebler – Between Life And Death/ Never Stop Crying

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[singel, Black Mark, betyg: 4]

Omslaget till den här plattan är så vackert och påkostat att man förvånas över att det bara innehåller en tvåspårssingel. Konvolutet passar således Jennie Teblers röst för även den är fin, klar och har en vacker ton. Låtarna är inte lika läckra. Stilen påminner om Within Temptation och Evanescence i sina lugnare stunder, men det är någonting som fattas. Trots att jag lyssnat ett flertal gånger vill inte melodierna sätta sig och refrängerna går även de spårlöst förbi. Det är synd eftersom produktionen är mastig, det musikaliska framförandet proffsigt och gitarrsolot i “Never stop crying” är snyggt. Trots invändningarna misstänker jag att Jennie Tebler har mer än så här att ge. Allting annat fungerar, så om fullängdaren bara kan erbjuda starkare låtar, mer ös och minnesvärda intryck kan den bli riktigt bra. Är den här singeln däremot ett prov på det bästa Tebler har att ge så blir fullängdaren ingen rolig historia.

Om Webbmaster

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …