Saturday , January 28 2023

New Moscow – Verse chorus worse

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Flagstone, betyg: 5]

Division of Laura Lee är ett hårt rockband. Lite för hårt för mig faktiskt. Då gillar jag David Franssons soloutflykt bättre. Till vardags är han gitarrist i bandet ovan, men när han solodebuterar kallar han sig New Moscow.
Musiken är traditionell indiepop, inte uppseendeväckande på något sätt men helt okej. Jag hör spretiga gitarrer i samma skola som Last Days of April och jag hör sång och musik som varit på släktträff med (svenska) The Kooks. I singeln “C´mon Up” hör jag till och med lite Bob Dylan.
Lite kul och överraskande också att electronicakungen Andreas Tilliander producerat, det bor nog en liten indiepoppare i honom också.

Om Webbmaster

Kolla även

Yelle - 2016

Yelle – ”Top Fan”

Electroduon Yelle, med Julie Budet i spetsen, slog igenom 2006 med singeln “Je veux te …