Friday , February 3 2023

And One – So Klingt Liebe (E)

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jonaz Björk)

[ep, Out Of Line, betyg: 4]

Med “So Klingt Liebe” sällar sig And One till den skara artister som utmanar sina fans förmåga att motstå samlarinstinkten. “So Klingt Liebe” släpps nämligen i tre olika utgåvor med lite olika innehåll.

Med på alla utgåvorna är titelspåret i tre olika remixer. Om man uppskattar And One’s mer schlagerbetonade sidor kommer man att jubla över både club- och radiomixen, eftersom det i “So Klingt Liebe” döljer sig ett litet eurovisionsbidrag. Fast döljer är nog att överdriva, för låten fullkomligt bubblar av tvättäkta schlagerdisco. Den som är allergisk mot detta kan då istället med fördel lyssna på e-mixen där de glättiga inslagen minskats, varvid låten fått mer synthetisk karaktär.

Det som skiljer de tre singlarna åt är det unika spår som finns. Den utgåva jag har kallas

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …