Friday , February 3 2023

Progress Production fortsätter växa

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Skivbolaget Progress Productions fortsätter växa snabbare än de flesta. I vår släpper bolaget inte mindre än tre debutanter(läs mer om dem nedan). Bolaget följer också upp samlingsskivan “Born/Evolve/Progress” med en andra utgåva. Precis som föregångaren kommer den säljas till singelpris. Skivan innehåller 15 helt exklusiva spår med bolagets artister.

Terror Punk Syndicate
Musiken kan beskrivas som en perfekt mix av EBM blandat med de tuffare tongångarna från det klassiska “Chicago Wax-Trax” soundet. Terror Punk Syndicate är David Karlgren från Örebro.

Mommy Hurt My Head
Efter flera år som sångare i danska bandet Artz-Pfusch är äntligen “Der Doktor” tillbaka.
Tillsammans med sina bandkamrater Vomitus och Abn pAn presenterar man nu bandet med det lite speciella namnet: Mommy Hurt My Head. Musiken är hård-klassik EBM i samma anda som landsmannen Leather Strip.
.
Kopfer Kat
Det här är stenhårt och kan enklast beskrivas som en powernoise duo. Sonar, Winterkälte och Synapscape är artister som ligger nära tillhands att tänka på när man hör Kopfer Kat´s skoningslösa brutala musik.

Om Webbmaster

Kolla även

Yves Tumor, 2023

Yves Tumor släpper nytt album och kommer till Sverige i höst!

Amerikanska Yves Tumor skiftar, ändrar och leker med gränserna som samtidens konst och kultur ryms …